Pozovite nas odmah kako bi najkvalitetniji klizni plakari pravljeni po meri postali deo Vašeg doma ili kancelarije
+381-61-298-00-71    +381-64-073-29-24

Klizni Garderoberi Po Meri

Naši fleksibilni dizajni garderobera mogu vam pomoći da najbolje iskoristite vaš prostor. Naši klizni Garderoberi mogu da budu od ogledala, stakla, iverice ili medijapana. Unutrašnjost Garderoberamože da bude po želji kupaca, da se sastoji od polica, fioka ili drugih kombinacija. Za bolji kvalitet i trajnost,Garderoberi se ugrađuju direktno na zid.

Cilj firme 'Perfekt Plakari' je da radimo blisko sa našim klijentima, da postignemo i kreiramo ambijent koji je odraz njihovih prostornih potreba, da li je u pitanju manji ili veći Klizni orman, mi smo spremni da postignemo vaš željeni dizajn ormana.

garderober

 

Naša vrata garderobera se prave po želji kupaca u zavisnosti od ponuđenog prostora. ormani mogu da budu od zida do zida i od poda do plafona. Naša klizna vrata garderobera su napravljena od visokog kvaliteta aluminijuma modernog dizajna. Za lako otvaranje i zatvaranje naši ormani vam nude vrlo tih klizni sistem.


Ormani firme 'Perfekt Plakari' prave se po meri da se najbolje izađe u susret vašim potrebama. ormani su odlično rešenje ukoliko želite da sa stilom poboljšate i uvećate vaš prostor. 

Pri izabiru odgovarajućih kliznih vrata vašeg garderobera, treba da uzmete u obzir kakva je okolina koja ga okružuje. Kada su u pitanju manji prostori, mi u firmi 'Perfekt Plakari' preporučujemo klizna vrata garderobera sa ogledalom da bi soba izgledala veće i da se najbolje moguće iskoristi ponuđeni prostor. Mi u firmi 'Perfekt Plakari' razumemo da svako raspolaže sa drugačijim i različitim prostorom tako da možete da birate iz selekcije naših garderobera da izaberete pravi i po meri koji vam najviše odgovara. Naš tim stručnjaka vam je uvek na raspolaganju da vam pomogne pri izabiru odgovarajućeg ormana. Vaše je da nam kažete koji garderober bi vam najbolje odgovarao i mi ćemo da radimo u dogovoru s vama da nađemo najbolje moguće rešenje.

Iako su naši klizni sistemi na garderoberima jako kvalitetni, za vašu spokojnost svi naši ormani imaju 10 GODINA GARANCIJE na klizne sisteme vrata.

Molimo vas da nas pozovete ili posetite bez obaveza.

favorite Klizni sistem je izrađen od aluminijuma visokog kvaliteta i modernog dizajna u kombinaciji sa jakim metalnim podešivačima koji omogućavaju tihi klizni sistem.

if finance 25 808655KLIZNI PLAKARI PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA Besplatan izlazak na lice mesta, merenje i proračun troškova.

if office 32 809594Američki Klizni plakari se proizvode po željama kupaca u zavisnosti od dozvoljenog prostora. Mogu biti od zida do zida i od poda do plafona.