Pozovite nas odmah kako bi najkvalitetniji klizni plakari pravljeni po meri postali deo Vašeg doma ili kancelarije
+381-61-298-00-71    +381-64-073-29-24

Klizni Plakari Beograd

IZRADA KLIZNIH PLAKARA PO MERI

klizni plakar

- Klizni plakar je najbolje rešenje ukoliko želite da maksimalno iskoristite i ulepšate prostor.

- Plakari se postavljaju direktno na zid čime se postiže veći kvalitet i dugotrajnost.

- Klizni plakari se proizvode po željama kupaca u zavisnosti od dozvoljenog prostora. Mogu biti od zida do zida i od poda do plafona.

- Unutrašnji izgled plakara je takođe po izboru kupaca, zavisno od potreba, sa policama, fiokama, kraćim ili dužim vešanjem itd.

- Klizni sistem je izrađen od aluminijuma visokog kvaliteta i modernog dizajna u kombinaciji sa jakim metalnim podešivačima koji omogućavaju tihi klizni sistem.

- Vrata plakara mogu biti od ogledala, belog stakla, iverice i medijapana raznih boja ili od raznih kombinacija već navedenih materijala.

favorite Klizni sistem je izrađen od aluminijuma visokog kvaliteta i modernog dizajna u kombinaciji sa jakim metalnim podešivačima koji omogućavaju tihi klizni sistem.

if finance 25 808655KLIZNI PLAKARI PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA Besplatan izlazak na lice mesta, merenje i proračun troškova.

if office 32 809594Američki Klizni plakari se proizvode po željama kupaca u zavisnosti od dozvoljenog prostora. Mogu biti od zida do zida i od poda do plafona.