Pozovite nas odmah kako bi najkvalitetniji klizni plakari pravljeni po meri postali deo Vašeg doma ili kancelarije
+381-61-298-00-71    +381-64-073-29-24

Klizni plakari

Klizni Plakari - Izrada Američki Plakari po meri

Cilj firme 'Perfekt plakari' je da radimo blisko sa našim klijentima, da postignemo i kreiramo ambijent koji je odraz njihovih prostornih potreba, da li je u pitanju manji ili veći Američki plakar, mi smo spremni da postignemo vaš željeni dizajn plakara.

plakari

Plakari Sa Kliznim Vratima


Naši fleksibilni dizajni plakara mogu vam pomoći da najbolje iskoristite vaš prostor. Naši klizni plakari mogu da budu od ogledala, stakla, iverice ili medijapana. Unutrašnjost plakara može da bude po želji kupaca, da se sastoji od polica, fioka ili drugih kombinacija. Za bolji kvalitet i trajnost, Američki plakari se ugradjuji direktno na zid.

Naša Klizni vrata plakara se prave po želji kupaca u zavisnosti od ponudjenog prostora. Klizni plakari mogu da budu od zida do zida i od poda do plafona. Naša klizna vrata ormara su napravljena od visokog kvaliteta aluminijuma modernog dizajna. Za lako otvaranje i zatvaranje naši Američki plakari vam nude veoma tih klizni sistem. 


Klizni plakari firme 'Perfekt plakari' prave se po meri da se najbolje izađe u susret vašim potrebama. Klizni Plakari su odlično rešenje ukoliko želite da sa stilom poboljšate i uvećate vaš prostor. 


Pri izabiru odgovarajućih kliznih vrata vašeg plakara, treba da uzmete u obzir kakva je okolina koja ga okružuje. Kada su u pitanju manji prostori, mi u firmi 'Perfekt plakari' preporučujemo klizna vrata plakara sa ogledalom da bi soba izgledala veće i da se najbolje moguće iskoristi ponuđeni prostor.

favorite Klizni sistem je izrađen od aluminijuma visokog kvaliteta i modernog dizajna u kombinaciji sa jakim metalnim podešivačima koji omogućavaju tihi klizni sistem.

if finance 25 808655KLIZNI PLAKARI PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA Besplatan izlazak na lice mesta, merenje i proračun troškova.

if office 32 809594Američki Klizni plakari se proizvode po željama kupaca u zavisnosti od dozvoljenog prostora. Mogu biti od zida do zida i od poda do plafona.