Pozovite nas odmah kako bi najkvalitetniji klizni plakari pravljeni po meri postali deo Vašeg doma ili kancelarije
+381-61-298-00-71    +381-64-073-29-24

Često postavljana pitanja

faq
Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa kupcima, na ovom mestu smo sabrali odgovore na često postavljana pitanja koje su nam upućivali naši dragi klijenti. Ukoliko i dalje imate nedoumica, slobodno nas kontaktirajte.

Koja je cena plakara sa kliznim vratima?
Cena plakara zavisi od dimenzije, materijala frontova (vrata). Zato je najbolje da nam pošaljete dimenzije željenog plakara i mi ćemo Vam izračunati cenu.
Gde se nalazite?
Perfekt Plakari se nalaze u Starim Banovcima
Da li dolazite u moje mesto?
Perfekt Plakari trenutno rade na teritoriji Beograda, Stare Pazove, Pančeva i bliže okoline. Ukoliko ste na graničnim prostorima navedenih gradova kontaktirajte nas kako bismo razmotrili mogućnost saradnje.
Zašto se moje računanje cene razlikuje od vaše?
Perfekt Plakari izrađuju plakare po meri i za to od partnera nabavljamo pločasti materijal. Pošto je svaki plakar specifičan po zahtevima klijenta, a dobavljač isporučuje materijal u pločama većih dimenzija koje mi "krojimo" za Vaš plakar. I pored svog našeg truda da maksimalno iskoristimo materijal, ostaju tzv. restlovi koji ulaze u cenu. Princip koji koriste svi proizvođači pločastog materijala.
Da li radite standardne plakare, kuhinje, cipelarnike...?
Perfekt Plakari izrađuju isključivo plakare sa kliznim vratima.
Koji materijal koristite za izradu plakara?
Za frontove (vrata) koristimo ivericu (univer) debljine 18mm, medijapan, ogledalo kao i kombinaciju navedenih. Korpus plakara izrađujemo od univera u beloj boji.
Koliko je potrebno za izradu plakara?
Montažu plakara sa kliznim vratima vršimo do 20 dana od dana merenja.
Šta sve ulazi u cenu plakara?
U cenu plakara, pored frontova (vrata) ulazi unutrašnjost plakara (police, fioke, viseći delovi), klizni mehanizam, izlazak na teren radi uzimanja mera i montaža.
Da li dajete garanciju?
Perfekt Plakari daju pisanu garanciju od 10 godina na klizni mehanizam koji ugrađujemo, kao i na ostatak plakara.
Kako mogu da platim?
Plaćanje možete izvršiti gotovinski ili preko računa. Nažalost nemamo mogućnost plaćanja na rate, debitnim karticama, čekovima...
Da li imate izložbeni salon?
Perfekt Plakari izrađuju plakare po meri. Svaki plakar je rađen po specifičnim zahtevima klijenta i po merama uzetim na licu mesta tako da nemamo gotove plakare na lageru.UPIT CENE PLAKARA

VAŽNO: U napomeni navedite koji materijal frontova (vrata) želite tj. koju kombinaciju.

Raspoloživi materijali su:


- univer (iverica) u bilo kom dezenu
- ogledalo
- medijapan

Moguća je kombinacija navedenih materijala.

polja sa * su obavezna.

Molimo Vas da unesete ispravnu e-mail adresu.

UPIT CENE PLAKARA

favorite Klizni sistem je izrađen od aluminijuma visokog kvaliteta i modernog dizajna u kombinaciji sa jakim metalnim podešivačima koji omogućavaju tihi klizni sistem.

if finance 25 808655KLIZNI PLAKARI PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA Besplatan izlazak na lice mesta, merenje i proračun troškova.

if office 32 809594Američki Klizni plakari se proizvode po željama kupaca u zavisnosti od dozvoljenog prostora. Mogu biti od zida do zida i od poda do plafona.