Izrada Klizni Ormari Po Meri

Perf logo

Naši fleksibilni dizajni ormara mogu vam pomoći da najbolje iskoristite vaš prostor. Naši klizni ormari mogu da budu od ogledala, stakla, iverice ili medijapana. Unutrašnjost ormaramože da bude po želji kupaca, da se sastoji od polica, fioka ili drugih kombinacija. Za bolji kvalitet i trajnost, ormari se ugrađuju direktno na zid.

Cilj firme 'Perfekt Plakari' je da radimo blisko sa našim klijentima, da postignemo i kreiramo ambijent koji je odraz njihovih prostornih potreba, da li je u pitanju manji ili veći Klizni Ormar, mi smo spremni da postignemo vaš željeni dizajn ormara.

Naša vrata ormara se prave po želji kupaca u zavisnosti od ponudjenog prostora. Ormari mogu da budu od zida do zida i od poda do plafona. Naša klizna vrata ormara su napravljena od visokog kvaliteta aluminijuma modernog dizajna. Za lako otvaranje i zatvaranje naši ormari vam nude vrlo tih klizni sistem.

Ormari firme 'Perfekt Plakari' prave se po meri da se najbolje izađe u susret vašim potrebama. Ormari su odlično rešenje ukoliko želite da sa stilom poboljšate i uvećate vaš prostor.

Perfekt Plakari 22
Pri izabiru odgovarajućih kliznih vrata vašeg ormara, treba da uzmete u obzir kakva je okolina koja ga okružuje. Kada su u pitanju manji prostori, mi u firmi 'Perfekt Plakari' preporučujemo klizna vrata ormara sa ogledalom da bi soba izgledala veće i da se najbolje moguće iskoristi ponuđeni prostor. Mi u firmi 'Perfekt Plakari' razumemo da svako raspolaže sa drugačijim i različitim prostorom tako da možete da birate iz selekcije naših ormara da izaberete pravi i po meri koji vam najviše odgovara. Naš tim stručnjaka vam je uvek na raspolaganju da vam pomogne pri izabiru odgovarajućeg ormara. Vaše je da nam kažete koji ormar bi vam najbolje odgovarao i mi ćemo da radimo u dogovoru s vama da nađemo najbolje moguće rešenje.

Iako su naši klizni sistemi na ormarima jako kvalitetni, za vašu spokojnost svi naši ormari imaju 10 GODINA GARANCIJE na klizne sisteme vrata.

Molimo vas da nas pozovete ili posetite bez obaveza.

Nacrti plakara 

if SEO favorite 969249Klizni sistem je izrađen od aluminijuma visokog kvaliteta i modernog dizajna u kombinaciji sa jakim metalnim podešivačima koji omogućavaju tihi klizni sistem.

if finance 25 808655

KLIZNI PLAKARI VEĆ OD 80€
Besplatan izlazak na lice mesta, merenje i proračun troškova.

if office 32 809594

Američki Klizni plakari se proizvode po željama kupaca u zavisnosti od dozvoljenog prostora. Mogu biti od zida do zida i od poda do plafona.